Ballina AKTUALE APN-ja del nga Koalicioni në Bujanoc (Video-komferenc)

APN-ja del nga Koalicioni në Bujanoc (Video-komferenc)

188
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Koalicioni historik gjithë përfshirës të partive Shqiptare, ndërmjet Partis Demokratike, Partis për Veprim Demokratik, Lëvizjes për Progres Demokratik, dhe Alternativës për Ndryshim, e nënshkruar në datën, 17 Korrik 2020, pas një marrëveshje të arritur nga Ministri për Evropë dhe punët e Jashtëme në Republikën e Shqipëries, ku u bënë të gjitha partit Shqiptare bashkë dhe gjitha partitë Serbe mbetën në opozit ka përfunduar dje, pasi që APN-ja është larguar nga koalicioni.

Dje Aleanca për Ndryshim dega në Bujanoc ka dhënë dorheqje nga koalicioni pas mbledhjes të mbajtur të kuvendit komunal në Bujanoc.

Si pengesë e vazhdimit të këti koalicioni gjith përfshirës Shqiptarë, thuhet të jetë ndërtimi i banesave sociale.

Arbër Pajaziti kryetarë i APN-së dega në Bujanoc, ka mbajtur një video komferencë ku ka njoftuar për largimin nga koalicioni gjithë përfshirës të partive Shqiptare.

---- ---- ----
-----