Ballina AKTUALE Aplikohet ora policore në Serbi, prej orës 20:00 deri ora 05:00 detyroheni...

Aplikohet ora policore në Serbi, prej orës 20:00 deri ora 05:00 detyroheni të qëndroni në shtëpi

2031
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Aplikohet ora policore në Serbi, prej orës 20:00 deri ora 05:00 detyroheni të qëndroni në shtëpi.

Pasi që Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, e informoi opinionin se në seancën e Qeverisë së Sërbisë është marrë vendim për futjen e orës policore nga ora 20:00 deri në orën 5 të mëngjesit, Ministri i Punë të Brendshme Nebojsa Stefanoviç, gjatë paraqitjes së tij në mediumin publik shpjegoi se çfarë do të thonë këto dispozita.

“Kushdo që kapet nga policia në rrugë pas orës 20:00 dhe nuk ka leje me shkrim, ndaj tij do të inicohet kallëzim penalë, do të dërgohen në adresa shtëpiake, dhe procedurat penale do të zbatohet më pas – tha Stefanoviç.

---- ---- ----
-----