Ballina Lajme nacionale Ankesa e VV-së, PZAP merr këtë vendim

Ankesa e VV-së, PZAP merr këtë vendim

19
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

PZAP, ka marrë një vendim lidhur me votat nga diaspora.

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka marrë vendim lidhur me ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje e cila ka të bëjë me administrimin në QNR.

----

“PZAP ka vendosur që të pranojë pjesërisht të bazuar ankesën e Anr.514/2019 e datës 224.11.2019 e paraqitur nga subjekti Lëvizja Vetëvendosje, me ç’rast është urdhëruar Komisioni Qendror i Zgjedhjeve – dhe QNR që 1 fletëvotim në vendvotimin 2704B/02R të vlerësohet i pavlefshëm dhe i njëjti të largohet nga rezultati përfundimtar i publikuar më 07.11.2019”, thuhet në vendim.

Po ashtu, PZAP ka bërë të ditur se është refuzuar si e pabazuar ankesa Anr.514/2019 e datës 24.11.2019 e paraqitur nga Vetëvendosje për shpalljen e një fletëvotimi të pavlefshëm.

Pas përfundimit të rinumërimit të 1 mijë e 407 vendvotimeve, në PZAP ishte dorëzuar vetëm një ankesë nga Lëvizja Vetëvendosje.

----- ----