Ballina Lajme ” Alternativa Demokratike Shqiptare – Lugina e Bashkuar” do të garojë në...

” Alternativa Demokratike Shqiptare – Lugina e Bashkuar” do të garojë në zgjedhje me numrin 16

183
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

” Alternativa Demokratike Shqiptare – Lugina e bashkuar”, e vetmja forcë politike autoktone nga Bujanoci dhe Presheva që do të luftojnë për të hyrë në Kuvendin e Republikës së Serbis, do të jetë në fletën e votimit me numër 16.

11.730 qytetarë mbështetën listën me nënshkrimet e tyre, përfshirë

----

Ky koalicion përmbëhet nga 5 parti shqiptare të Luginës së Preshevës, siç janë PVD, PD, LPD, APN dhe Lr-PDSH.

Në mesnatën e së Premtes, 5 Qershor, skadoi afati i paraqitjes së listave për zgjedhjet republikane dhe lokale në Serbi.

Ftohen shqiptarët me të drejt votimi në Serbi, me 21 qershor ta votojn për zgjedhjet parlamentare numrin 16

----- ----