Ballina Lajme vendore 9 Maji Dita e Komunës : Urimi i Komunës së Bujanocit

9 Maji Dita e Komunës : Urimi i Komunës së Bujanocit

71
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Me 9 maj janë dy data të mëdha, njëra është Dita e Evropës, kurse poashte edhe Dita e Komunës së Bujanocit.

Me pamundësi që këtë ditë të ketë aktivitete në Komunën tonë për shkak të kufizimeve, Komuna e Bujanocit shpreh urimet e saj për qytetarët dhe tregon se këto kohë kemi qëndruar pranë njëri tjetrit e jemi përkujdesur për të moshuarit tane e familjeve në nevojë.

----

Postimi i plotë i Komunës së Bujanocit :

Dita e Evropës, që njëkohësisht është edhe Dita e Komunës së Bujanocit, përveç tjerash shprehë orientimin evropian të qytetarëve tonë.

9 maji i këtij viti na gjenë në një situatë në të cilën sapo kemi dalë nga gjendja e jashtëzakonshme, jemi përballur mirë me virusin COVID19, kemi treguar përgjegjësi të lartë qytetare dhe kemi triumfuar rrezikun e përgjithshëm.

Kemi qëndruar pranë njëri tjetrit, jemi përkujdesur ndaj të moshuarve dhe familjeve me vështirësi ekonomike.

Kemi qenë bashkë.

Ashtu siç do duhej të ishim çdoherë.

Urime 9 Maji, Dita e Komunës.

----- ----