Ballina LifeBizare 7 arsyet që e detyrojnë një grua t’i japë fund lidhjes lidhjes,...

7 arsyet që e detyrojnë një grua t’i japë fund lidhjes lidhjes, edhe nëse është shumë e dashuruar (FOTO)

122
SHPËRNDAJE

Një grua mund t’i japë fund një lidhjeje edhe pse mund të jetë shumë e dashuruar! Çdo gjë ka një kufi dhe nëse një partner i kalon ato, ajo është e aftë që t’i japë fund marrëdhënies edhe nëse në krah ka burrin që ka ëndërruar gjithmonë. Motivet? Ja çfarë nuk duron dot një grua tek partneri i saj…!

  1. Anulon takimet për të dalë me shokët
  2. I fsheh gjëra
  3. Ai nuk është aty sa herë që ajo ka nevojë
  4. E trajton sikur të ishte nëna e tij
  5. Injoron mendimet e saj
  6. Vendos karrierën gjithmonë para saj​​​​​​​
  7. I krahason ju me gratë e tjera​​​​​​​
-----