Ballina AKTUALE 37 studentëve të Luginës së Preshevës shumë shpejtë do t’i organizohet kthimi...

37 studentëve të Luginës së Preshevës shumë shpejtë do t’i organizohet kthimi nga Turqia.

551
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Kryetari i KKSh-së Ragmi Mustafa, përmes një postimi në facebook lajmroi se 37 studentet që gjenden në Turqi dhe për shkak të gjendjes së jashtëzakomshme kanë mbetur në Turqi, në pamundësi për tu kthyer në vendlindje, Mustafa lajmroi se shumë shpejt atyre do t’i mundësohet khimi në vendlindje.

Postimi i plotë :

----

37 studentëve të Luginës së Preshevës shumë shpejtë do t’i organizohet kthimi në vendlindje nga Turqia.

Mbetet angazhim shtesë për të qenë sa më afër familjeve të tyre.

Kontributi i gjithsecilit, në këtë gjendje të jashtëzakonshme kërkohet të jetë i jashtëzakonshëm.

Le të mbrojmë të afërmit, duke mbrojtur veten nga infeksioni me virusin COVID-19.

----- ----