Ballina Lajme vendore 300 migrant nga Sombori zhvendosen në Preshevë

300 migrant nga Sombori zhvendosen në Preshevë

275
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

300 migrant nga Sombori zhvendosen në Preshevë

Në një aksion të përbashkët të Qytetit të Sombor, Komisariatit për Migracionin dhe Policisë së Somborit, këtë mëngjes janë zhvendos rreth 300 migrantëve nga Siria, Pakistani, të cilët nuk kanë një qëndrim të rregulluar në Sombor.

Migrantët u vendosën në mënyrë të paligjshme në një park afër Qendrës së Pritjes Shikar, në periferi të Somborit

Ata ishin të vendosur gjithashtu në vagonë ​​të braktisur pranë stacionit të trenit, në afërsi të sallës së qytetit “Mostong” dhe disa vendeve të tjera në këtë vend.

Ata u transportuan me shtatë autobusë në Qendrën e Pritjes për Migrantët në Preshevë

---- ---- ----
-----