Ballina LifeBizare 3 mënyra për të kuptuar nëse je lindur për të qënë biznesmen

3 mënyra për të kuptuar nëse je lindur për të qënë biznesmen

22
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -
Ndërmarrësia është një instikt. Disa e kanë të lindur e disa jo. Ekzistojnë 3 mënyra për të kuptuar nëse je i programuar për të qenë i tillë. Përtej gjenetikës, këto janë disa shenja të tjera.

Ti i kupton njerëzit

Të kuptosh njerëzit dhe çfarë i bën ata të shkëlqejnë është një cilësi e një personi të suksesshëm. Sipërmarrja lidhet me marrëdhëniet, për të lansuar një biznes nevojitet pasion, energji, inteligjencë dhe kreativitet. Suksesi është i limituar nga këto burime njerëzore, por vetë burimet janë pa limit. Maksimizo marrëdhëniet e tua, si me punonjësit, klientët dhe konkurrentët, dhe përfitimet do t’ju ndjekin. Mos investo në produkte, investo në njerëz. Ky është çelësi i suksesit.

Të njohësh pikat e tua të dobëta

Është mirë të kuptosh veten, por veten a arrin ta kuptosh? Njohja e vetes është thelbësore në botën e sipërmarrjes.

Të gjithë kanë pikat e tyre të dobëta, qoftë për të bërë llogari, gabimet drejtshkrimore apo hartimi i një projekti në Exel. Ajo që ka rëndësi është m..

Source

The post 3 mënyra për të kuptuar nëse je lindur për të qënë biznesmen appeared first on LAJME.mk Lajme nga Maqedonia e Veriut.

---- ----
----
-----
-----