Ballina LifeBizare 16 foto historike që ju bëjnë të zhyteni në botën e “djeshme”

16 foto historike që ju bëjnë të zhyteni në botën e “djeshme”

28
SHPËRNDAJE
Pemë e madhe, sharrë e madhe, 1890

Prindërit dhe gjyshërit kanë kaluar shumë momente të paharruara në të kaluarën.

Në këtë artikull, ju mund të shihni disa nga këto episode të jetës së tyre që nuk janë vetëm kujtime, por histori.

Gazeta SHQIP më poshtë do të ndajë me ju 16 foto historike që do t’ju ndihmojnë të zhyteni në botën e “djeshme”. Fotot janë siguruar nga Brightside.