Ballina LifeBizare 02.02.2020, sot është dita më e veçantë e viti

02.02.2020, sot është dita më e veçantë e viti

147
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Data e sotme e veçantë.

Data 02.02.2020 është e veçantë jo vetëm për numrat e interesante me dysha dhe zero, por ka një karakteristikë.

Kjo datë ngado të lexohet, si nga e majta në të djathtë, si nga e djathta në të majtë del njëjtë nga dyja anët.

Këto numra quhen palindroma dhe vijnë 10 herë në 366 vjet.

Për të pasur një datë si kjo duhet pritur: 29.02.2092.

---- ----
----
-----
-----