Ballina Lajme nacionale Ҫfarë do të ndodh sot në vendin tonë!?

Ҫfarë do të ndodh sot në vendin tonë!?

13
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral - -------

Këto janë ngjarjet që do ta karakterizojnë ditën në vendin tonë.

Pak ngjarje të paralajmëruara për ditën e sotme në Kosovë.

Bëhet hapja e klasës këshilluese për nëna shtatzëna dhe fëmijë të posalindur. (QKMF në Kamenicë, ora 11:00)

Përurohet Parkut “Diaspora” në Vushtrri. Shkollës së Mesme Profesionale “Bahri Haxha”. (Shkolla e Mesme Profesionale “Bahri Haxha” në Vushtrri, ora 13:00).

---- ----
-----