Zyrtarët e komunës së Mitrovicës Veriore 10 mijë euro vetëm për telefona
23:02 | 23 Shtator 2018

Për 10 të tillë, sipas një njoftimi të KRPP-së, janë ndarë 10 mijë euro dhe tani është hapur tenderi për ofertuesit.

Por, shefja e administratës së kësaj komune, Adriana Hoxhiq, mohon të jetë shpallur kësi tenderi. Por, këmbëngulë se do të blihen edhe pajisje të tjera.

Vildane Zeneli