Zyrtare: Mbyllet pika e kalimit kufitarë mes Serbis dhe Maqedonis në Preshevë!
10:01 | 09 Maj 2015

 Për shkak të përleshjeve të sotshme në Kumanovë në mes policisë maqedonase dhe grupeve të armatosura para pak çaste është ndalur kalimi i veturave në autostradën në drejtim të Serbisë. foto Kjo autostradë e lidh Maqedoninë me Serbin por edhe një pjesë të Serbisë me Bullgarin dhe Greqin. Automobilat kthehen dhe ju sinjalizohet të zgjedhin rrugë tjetër për kalim./alkoill
Françeska Jaçe