‘Zyre për gjithçka’ xhirohet tek ‘parku i leshit’
09:56 | 11 Shkurt 2015

Seriali humoristik shqiptar ‘Zyre për gjithçka’ një episod të saj që do shfaqet javëve në vazhdim e ka xhiruar në qytetin e Mitrovicës, përkatësisht tek ura e Ibrit, ku është vendosur edhe parku i paqes. Fatmir Spahiu E ky park, po quhet si ‘parku i leshit’ nga aktori Fatmir Spahiu, i cili në këtë seria ka rolin e dajës Sabalulë. Fatmiri ka hedhur në Instagram një foto ku shihet se është mu përpara këtij ‘parku’ i cili e ndan Mitrovicën në dy pjesë dhe bashkë më të janë edhe Gojart Kqiku dhe Fatos Kryeziu
Françeska Jaçe