Zyra për të rinjë në Bujanoc grumbulloi 34 pako për zonat e përmbytura në Shqipëri (Foto)
09:56 | 13 Shkurt 2015

Zyra për të rinjë në Bujanoc, sot ka dorëzuar 34 pako me gjëra ushqimore të grumbulluara nga aktivistët e kësaj zyre, të cilat gjatë ditës së shtunë së bashku me pakot e tjera të grumbulluara nga gjitha forumet rinore të partive politike, zyrat për të rinjë, OJQ-të, Bashkesia Islame, dhe bizneset e ndryshme, do të nisen për në Shqipëri, për ti dalë në ndihmë zonave të përfshira nga vërshimet. ndihmat 3Aksioni solidarë “Bashkë Solidar” i cili është organizuar në Luginë ka gjetur përkrahje të madhe nga shqiptarët e këtushëm, për ti dalur në ndihmë bashkombasve të tyre në Shqipëri, të cilët u goditën nga fatkeqësia natyrore. Në pako përfshihen gjëra elementare, ushqimore dhe higjienike./BujanociNet/ ndihmat 1 ndihmat 2
Aurela Hoxha