Zyra për të rinjë me një sër aktivitetesh
09:57 | 03 Mars 2015

Gjatë ditës së sotme zyra për të rinjë në Bujanoc ishte nikoqire e disa nxënësve të shkollës së mesme në Bujanoc. Iniciativa për vizitën e nxënësve në ktë zyrë ishte e profesorit të lëndës së edukatës qytetare Feston Asani i cili tha se, qëllimi Ishte që nxënësit të njihen nga afër me funksionimin e projekteve dhe aktiviteteve të zyrës për të rinjë. 10959549_673928689396518_5350914790838602324_nNdërkaq njëra ndër nxënësit të cilët kishin ardh për vizit tha se, shpresoj që në të ardhmen edhe unë të jem pjes e kësaj zyre. Kordinatorja e zyrës për të rinj në Bujanoc Vjollca Aliu fillimisht u shpreh e knaqur me ktë vizitë pasi që kjo tregon se të rinjët kan interesim që çdo dit e më shumë ti japin gjallëri kësaj zyre me aktivitete të nryshme, por padyshim edhe me koordinimin e mirë të tyre, ndërkaq ajo me ktë rast sqaroi edhe për vizitën në Beograd me rastin e finalizimit të projektit Çpaketimi. Koordinatorja Aliu mëtej u shpreh se, edhe pas përfundimit të projektit Çpaketimi ne gjatë vikendit kemi qëndruar në qytetin e Nishit në shkollën Kiçma për të drejtat e pakicave në të cilin pjsmarrës ishin të rinjët e nacionaliteteve në Serbi. Ky trajnim gjithashtu do të zgjasë edhe në fund të muajit Mars dhe Prill./BujanociNet/
Aurela Hoxha