Zubin Potoku qyteza me naftën më të lirë në Evropë
15:50 | 20 Janar 2019

Ekipi i “Drejtësia në Kosovë”, ka pyetur shitësit në pompa të derivateve për çmimin e naftës në Zubin Potok.

“Ka euro-disel dhe kushton 88 cent. Ja ku e ke në shishe dhe mund ta shikosh. Naftën e marrim nga jugu”, thotë shitësi i pompës së derivateve.

Në jug të Mitrovicës, nafta kushton deri në 1 euro e 18 cent, e që sipas shitësit të pompës së derivateve, konsumator janë shqiptar të jugut dhe serb të veriut.

Kejvina Kthella