Zjarrëvënie në Karaqevë të Ulët
10:02 | 06 Qershor 2015

Policia e Kosovës patrulla e vijës së gjelbër kanë informuar se në fshatin Karaqevë e Poshtme afër minierës Kaolini nga persona të panjohur është ndezur një zjarr njoftoj policia e Gjilanit.
00_12_14335346551781554131
Ismet Hashani tha se me marrjen e informatës në vendin e ngjarjes është përgjigjur policia e nënstacionit në Muqivërcë dhe ka bërë fotografimin e vendit të ngjarjes, si dhe ka vërtetuar se janë djegur rreth 20 deri 25 ari pyll të mbjellur të llojit pisha. Lidhur me rastin janë njoftuar njësit e zjarrfikësve dhe është kontaktuar prokurori i shtetit i cili ka udhëzuar që rasti t`i dedikohet njësisë së hetimeve./rajonipress/
 
Françeska Jaçe
S