Zhduket një femër në Gjilan, nëna e saj thotë se ka dy javë që është larguar nga shtëpia
10:10 | 20 Shtator 2018

Rastin në polici e ka bërë të ditur nëna e saj, ndërsa ka thënë se e bija i është larguar nga shtëpia para dy jave dhe se nuk është kthyer më.

Sipas raportit të policisë, ende nuk ka ndonjë të dyshuar në lidhje me këtë rast.

 

 

Vildane Zeneli