Zhduket një djalë në Koretin të Kamenicës
14:08 | 06 Janar 2017
Policia ka njoftuar se pardje në fshatin Koretin të Kamenicës është zhdukur një person i gjinisë mashkullore, rastin për polici e ka bërë të ditur motra e tij shkruan gazetaexpres

Një femër Kosovare e nacionalitetit Shqiptare ka njoftuar se vëllai i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tij.

Njësitë përkatëse policore janë duke hetuar rastin”- thuhet në raportin e Policisë.

Kristin Prengaj