Zgjidh shpejt një lule dhe zbulo kur do të martohesh
15:04 | 16 Prill 2018
Lule n. 8: Lule e tharë

Ju do të martoheni në moshën mbi 40-vjeçare. Një lule e tharë ose e vdekur nuk është një shenjë e mirë. Më shumë gjasa ju do të keni nevojë për shumë kohë për të besuar në dashurinë e vërtetë dhe pak më shumë kohë për të gjetur bashkëshortin tuaj shpirtëror.
Sidoqoftë, edhe nëse keni përjetuar më parë vuajtje për shkak të një dashurie të përfunduar, koha do të shërojë të gjitha plagët. Mos harroni se nuk ka kufizim moshe për dashurinë. Nuk është kurrë tepër vonë për të filluar përsëri të jetosh dhe më në fund të takosh dashurinë tënde të vërtetë.

 

Powered by WPeMatico

Kejvina Kthella
S