Zbulohet pamja e telefonit iPhone 8, ja çfarë do ketë ndryshe (Video)
14:12 | 03 Mars 2017

Është zbuluar dizajni i iPhone 8 i cili pritet të prezantohet zyrtarisht në vjeshtë, kur do shënohet dhe 10 vjetori i iPhone.

Ky telefon do jetë krejtësisht i veçantë, pasi ka një trup prej xhami, ndërsa pjesa e brendshme është prej çeliku. Ndërkaq për pamje më të mirë, është ndërtuar linja e antenave. Ekrani është i mprehtë, më i mirë dhe më i pastër. Kamera është 16MP/12MP. Duke u bazuar në zërat që qarkullojnë online, sistemi i ri i iPhone, u mundëson kërkuesve, zëvendësimin e shenjave dixhitale, me njohjen e fytyrës, ose me njohjen e irisit të syrit. iphone 8 amazing by newsal

Nevina Shtylla