Zbulohet një foto me pullë të kuqe e Gentës (Foto)
14:11 | 22 Shkurt 2017

Këngëtarja nga Gjilani, Genta Ismajli dita-ditës po i befason ndjekësit e saj me pamje.

Ajo në disa imazhe që kohën e fundit po i ndan me ndjekësit e saj nëpër rrjetet sociale, shihet se ka humbur peshë shumë. Nëse bëjmë ndonjë krahasim me Gentën e paraqitjeve të më hershme dhe Gentën e tanishme, mund t’i themi Gentë je bërë si manekin. Sidomos në fotografinë, ku shfaqet vetëm më të brendshme seksi, mund të thuhet me plotë gojën se nëse vazhdon kështu do të nxjerrë në pension modelet.

Kristin Prengaj