Zbulim interesant, në vend të naftës e mbush BMW-në me Coca Cola, ja çka ndodhi më pas (Video)
14:52 | 20 Dhjetor 2017

Ky person ka bërë një zbulim interesant që nuk është dëgjuar deri më tani. Në vend të naftës ai mbushi gjysmën e rezervarit të BMW-së, me Coca Cola. Dhe ajo çfarë pritej edhe ndodhi, pas 2 minuta vozitje vetura e tij nuk ndizej më!
Aurela Hoxha