Zbriten çmimet e cigareve, 10-20 dinar për pako

0

Këto ditë në Sërbi janë zbritur çmimet e disa llojeve të markave të cigarve, nga 10 deri në 20 dinarë në paket.

cigareta

Zbritje për 10 dinarë kanë llojët e cigarës Mallboro që aktualisht është 250 dinar një pako, ku me  të njëjtin çmim është dhe lloji 100s. Ndërsa Mallboro e butë 240 dhe lloji Mallboro Taç, Sillver dhe RedCod 220. Zbritje për 20 dinar kanë llojet e markës LuckyStrike dhe  Winston me çmimin aktual të reduktuar 200. Ndërsa Winston As, Kamell, Montekarllo kan çmimin 180 dinar. LD 160, LM nga 210 dinar në 170 për pako, Bondi nga 170 në 160, Klasik Slims nga 200 në 180 dhe Wikeroj nga 190 në 160. Ky reduktim ka ardhur si pasojë e shitjes së dobët të cigarve, gjë që është pritur një ngritje drastike e çmimeve të cigarve në Sërbi. Politika ka qenë që cigaret duhej të jenë edhe më të shtrenjta dhe asnjëher të jenë me çmim të lirë, kjo momentalisht po habit edhe konsumuesit e duahnit. Kjo tregon shum thjesht që ka rënë shitja dhe kompanit janë detyruar të bëjnë ulje çmimesh, ka thënë ditë më parë edhe Drejtori i Qendrës për Mbrojtjen e Konsumatorëve “Forum” nga Nishi Jovan Jovanoviq./BujanociNet/

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »