Zajmina, e marrosur pas vetës së saj
09:56 | 04 Shkurt 2015
Kemi dëgjuar që shumë njerëz e kanë vetën në qejf dhe se janë të dashurar pas vetës së tyre. E tillë duket se është edhe këngëtarja Zajmina Vasjari. ZajminaAjo ka postuar një fotografi në Instagram të cilës ja ka lënë një shkrim ku thotë se asaj nuk i intereson se çka thonë të tjerët dhe se e do vetën e saj. Madje, dashurinë ndaj vetës e shpreh edhe më puthje, pasi që në foto shihet duke puthur vetën në pasqyrë

Samanta Karavella