Xhihadisti shpall martesën me një 7 vjeçare
10:48 | 06 Nentor 2014
Xhihadisti shpall martesën me një 7 vjeçare

Muhamedi, “modeli kryesor i myslimanëve’, u martua me gruan e tij të preferuar Aisha kur ajo ishte gjashtë vjeçare. Sipas sharia-s, ky njeri ka të drejtë ta kryej këtë akt prej egërsire.

Pak gjëra janë më të përmendura në ligjin Islamik sesa e drejta e martesës me fëmijë. Tradita Islame tregon se gruaja e profetit Muhamed ishte gjashtë vjeç kur ai e martoi, ndërsa “përmbushi” martesën kur ajo ishte nëntë vjeçare. “Profeti lidhi (kontratën martesore) me Aisha-n kur ajo ishte gjashtë vjeçare dhe kur ajo mbushi nëntë vjet ai kreu “detyrat” e martesës. Ajo qëndroi me të për nëntë vite (deri në vdekjen e tij)” thuhet në Bukhari 7.62.88. Vajzat të reja deri në nëntë vjeç lejohet të martohen “nëse shenjat e pubertetit janë të dukshme”, ka thënë kryetari i këshillit të ideologjisë islame, Maulana Muhammad Khan Shirani, trasnmeton Zëri. Një “qafir” nuk ka vlera njerëzore në islam. Ata mund të shfrytëzohen për aftësitë e tyre, për seks, për skllavëri, për gjithçka – apo thjesht të vriten. Myslimanët besojnë se i presin shpërblime të mëdha në parajsë nëse vrasin qafirët. Fotografia është publikuar në Twitter nga një përdorues mysliman (@Fadel_alHadidi), ku duket se një militant i ISIS martohet me një “qafire” 7 vjeçare në një qytet të okupuar në Mosul ose Siri (burimi i vendit të fotografisë nuk është konfirmuar). Kur ndodh përvetësimi i dikujt me forcë, viktima së pari shtyhet të recitojë Kuranin për ta bërë martesën “hallall” sipas ligjit Sharia. Imagjinoni të jeni në këpucët e kësaj vajze të mjerë! Kush mund ta mbrojë atë? Askush. Përkundrazi, Qatari dhe Arabia Saudite po e ushqen këtë ideologji për vite të tëra. Turqia dhe Kuvajti i janë bashkuar Kalifatit derisa xhamitë përgjatë perëndimit po mbledhin donacione për ta mbështetë këtë përbindësh. Obama, Britania e Madhe dhe BE duke qenë aleatët e tyre, po financojnë shpërndarjen e terrorit që po bën vajzat si kjo të bëhen viktima të dhunimit nga terroristët të cilët nuk kanë kufi të moshës për pedofilinë e tyre islame. Paratë e taksave tuaja po përdoren për këtë ligësi. Perëndimi duhet të ndal të gjithë tregtinë, shitjen e armëve, udhëtimet, vizat, investimet në dhe nga shtetet myslimane për ti dhënë fund këtij barbarizmi. /http://pamelageller.com/

Kejvina Kthella