Xhihadistët e ISIS përveç që presin koka, japin edhe karamele për fëmijë (Video)
09:56 | 17 Shkurt 2015

Austriaku Mohammed Mahmoud me mikun e tij raperin nga Berilni “Deso Dog”, i cili është në listën amerikane të terroristëve, kanë ndarë karamele për fëmijët siriane. XHIHADISTET Xhihadisti austriak Mohammed Mahmoud, që nga mesi i vitit të kaluar është zhdukur, dhe është në Siri, siç dëshmohet nga pamjet videos që u shfaq në internet. Mohammed, një shprehje serioze në fytyrën e tij dhe një armë mbi supet e tij, dhe reperin nga Berlini, shpjegojnë në video se me karamele ata duan të “ngrohin zemrat e fëmijëve”. Muhamedi ka lindur në Vjenë, si një fëmijë i një emigranti egjiptian, siç njoftojnë mediat austriake, është i vlefshëm për një islamist radikal që ka ndikim në Austri dhe Gjermani. Mohammed në 2013, u arrestua në Turqi, pasi u përpoq me një pasaportë false libiane për të udhëtuar në Siri transmeton tetovasot. Në Austri Mohammed është dëgjuar në shtator 2007, që ishte i moshës 22 vjeç, bashkë me gruan e tij u arrestua për botimin e video kërcënimit të drejtuara drejt Austrisë dhe Gjermanisë. Për shkak të kësaj video ai kaloi katër vjet në burg. Mohammed në një video ka djegur pasaportën e tij austriake dhe ka kërcënuar se do të sulmojë trenat austriak, qytetet dhe parlamentin.
Aurela Hoxha