Xhensila kërkon të bëj dush me Veselin
10:02 | 12 Qershor 2015

Xhensila dhe Veseli pak më parë patën një diskutim të gjatë midis tyre në “Big Brother Albania 8”. foto (1) Veseli i tregoi dhe njëherë Xhensilës se propozimi që ka marrë nga Fatjoni për martesë, ai nuk e beson aspak dhe mendon se Fatjoni e ka bërë vetëm për lojë. Veseli pasi përfundon bisedën me Xhensilës shkon në tualet dhe po bën dush. Xhensila i shkon nga prapa dhe i kërkon nëse mund të lahen së bashku. Veseli i tregon Xhensilës që nuk është nga ato, që ajo të shkoi dhe të lahen së bashku. Xhensila pasi dëgjon këto fjalë nga Veseli, largohet duke e lënë Veselit të lahet i vetëm.
Edlira Rukaj