Xhelozojnë meshkujt, femra 17 vjeçare me muskuj shumë
10:00 | 08 Prill 2015

​Xhelozojnë meshkujt, femra 17 vjeçare me muskuj shumë
E njohura në publik si Julia Vins, është një vajzë 17 vjeçare e cila ushtron shumë fitnes, dhe si rezultat muskujt i ka shumë të zhvilluar. Ajo thotë se fitnesin e kishte filluar me qëllim për ta zhvilluar trupin dhe për të fituar vetëbesim, ndërsa tani ajo ka një trup marramendës. Ajo deshi që t’i plotësojë të gjithë muskujt, e t’i sjell në nivel të duhur, ndërsa as vetë nuk e beson rezultatin e ushtrimeve të saja, të cilëve ia nisi vetëm një vit më parë.
Aurela Hoxha