Xhandarmëria arreston një person në Karaqev të poshtme
10:02 | 09 Qershor 2015

Sot rreth orës 15 xhandarmëria serbe ka arrestuar një person nga Karaqeva e poshtme i cili ishte duke punuar në ara afër fshatit 00_12_14176273961900753319 Siq ka mësuar BujanociNet nga dëshmitarët okularë, rasti ka ndodhur kur personi emri i të cilit është mësuar se është Agron, ishte duke punuar në tokën e tij dhe patrulla e xhandarmëris e ka arrestuar dhe më pas e kanë dërguar në drejtim të Bujanocit. Deri në momentet kur po raportojmë nuk dihet se qfar ka ndodhur me të riun nga Karaqeva./BujanociNet/
Aurela Hoxha