Xhamia e qytetit në Bujanoc edhe në këtë vite i shërben xhematit në prerjen e kurbanit (Video)

0

Xhamia e Bujanocit për qdo vitë shërben xhematlinjët e sajë duke ju kryer ritualin e prerjes së kurbanëve pra çdo kush që dëshiron të ja besoj xhamis së Bujanocit, andaj hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu ka sqaruar të gjithë ata që i kan besuar Xhamis së qytetit të Bujanocit këtë të drejt se si do të shkoj precesi i sistemimit të kurbanëve.

Vitin e kaluar jane shperndare nga 5 – kilogram mish 792 familjeve,
sistemimi i mishit te kurbanit ishte dhe do te jete inshaAllah keshtu:

– nje pjese nevojtareve.
– nje pjese jonevojtareve.
– nje pjese ATYRE QE KANE PAGUAR KURBANIN (5-kilogram)

Pra, te gjithe ata qe kan paguar ne xhamine tone
i dergohet ne shtepi nga 5 kilogram mish pa ashte, te kurbanit te vet.
Allahu ua pranofte kurbanat.
Shpejtoni se numrin e kemi te kufizuar, ka thën hoxha i nderuar Ulvi Fejzullahu.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »