WhatsApp bie nga sistemi në disa shtete
14:19 | 02 Shtator 2017

WhatsApp ka rënë nga sistemi, sipas shumë përdoruesve. Aplikacioni i njohur për mesazhe për pak minuta ka rënë nga sistemi. Uebfaqja “Down Detector” ka raportuar për probleme të mëdha në Evropë, Meksikë dhe Brazil.Nuk dihet se cilat janë arsyet që shpien në rënien e aplikacionit. Aplikacioni përdoret nga më shumë se një miliard njerëz në botë.
Aurela Hoxha