Vullkani që po shndërrohet në ferr (Video)

0

Vullkani që po shndërrohet në ferr (Video)

Vullkani Kilauea në Hawaii, që ka shpërthyer më 27 qershor, po vazhdon të përhapet, duke shndërruar bukurit e këtij vendi në ferr.

Vullkani, llava e të cilit ka një temperaturë afër 2.000 gradë celsius, është përhapur rreth 13 milje që nga 27 qershori dhe ajo po shkrin gurin, shtëpitë, rrugët, varrezat, rrethojat metalike dhe çdo gjë që has përpara. /Dailymail/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2835307/Mesmerizing-lavafall-cascades-hill-Hawaii-molten-rock-continues-consume-island.html?ito=embedded#v-3892232023001

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com