Vrasja në tentativë në Krshevicë të komunës së Bujanocit
14:50 | 12 Tetor 2017

Të martën, rreth dy orë pas mesnatës në fshatin Krshevica të komunës së Bujanocit, personi N-N me një fantazëm në kokë, u përpoq ta privonte V.L. nga i njëjti vend në oborrin e shtëpisë së tij familjare. Një autor i panjohur qëlloi me një të shtënë nga një pistoletë në drejtim të plagosurve dhe e goditi atë në zonën e stomakut. V.L. ai u plagos në lëndimet e trupit dhe u transferua në Qendrën Klinike në Nish, thuhet në një njoftim nga Radio televizioni i Vrajës. Dyshohet se kryerësi i kësaj vepre të rëndë nga shtëpia e të dëmtuarit mori një shumë të caktuar parash. Hetimet në terren u kryen nga zyrtarët e policisë nën autoritetin e zëvendësit të detyrës së Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë. Hetimi është duke u zhvilluar.
Françeska Jaçe