Vizita e Papës, 80 besimtarë myslimanë ndalohen në Murriqan,vinin nga Mali i Zi

0
Vizita e Papës, 80 besimtarë myslimanë ndalohen në Murriqan,vinin nga Mali i Zi

Ndërkohë që Papa Françesku ka mbërritur në Tiranë, policia ka ndaluar 80 praktikantë të fesë Islame në pikën kufitare të Murriqanit.

Praktikantët e fesë Islame vinin nga Mali i Zi dhe ishin duke udhëtuar me mjete private në drejtim të Tiranës.

Sipas policisë këta 80 persona u ndaluan për të hyrë në Shqipëri, si persona të dyshuar.

Nga ana e policisë janë marrë masa të rreptë për sigurinë gjatë vizitës së Atit të Shenjtë në Shqipëri.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com