Virusi i derrave të egër përhapet në Evropë

0

Murtaja e derrit, e cila së pari u shfaq 90 vjet më parë në Gjeorgji, Spanjë dhe Portugali, është rishfaqur përsëri dhe është përhapur veçanërisht në vendet balitike, ku Ukraina është më e prekura, transmeton mediat europiane.

Është raportuar se virusi është transmetuar nga derrat e egër dhe se gjuetarët tani po vrasin sa më shumë që të jetë e mundur prej këtyre kafshëve.

Shpërndaje në rrjetet sociale.
Google+ Disqus

Leave A Reply

comments powered by Disqus
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com