Videoja që e konfirmon se shpirtrat ekzistojnë
08:30 | 11 Janar 2019

Mark Davies dhe tre miq vizituan një zonë të frikshme Kennall Vale, në Ponsanooth, Cornwall të shtunën ku ata patën edhe takimin, transmeton lajmi.net.

Ai pretendon se pamjet tregojnë një siluetë që shfaqet nëpër një urë të vogël, e cila çon në një nga fabrikat e braktisura që gjenden në këtë vend.

Marku dhe miqtë e tij po përpiqeshin të matnin aktivitetin paranormal në zonë dhe të komunikonin me qenie mbinatyrore, raporton Cornwall Live

Ata sollën disa instrumente, duke përfshirë një “kuti fantazmash”, e cila thuhet se përdoret nga shpirtrat për të komunikuar me zë elektronik.

Kjo është videoja që ata siguruan gjatë kohës së “ndjekjes” së shpirtave. /Lajmi.net/

Kejvina Kthella