Video e shokuese! Fantazma kapet nga kamerat në emisionin shqiptar?! (Video)
14:51 | 06 Nentor 2017

Një ngjarje e çuditshme është regjistruar sot në programin “Klubi i mëngjesit” në televizionin Club Tv.

Ndërkohë që gazetarët ishin duke diskutuar në studio papritur njëra nga gazetat që ishte mbi tavolinë, “fluturon” sikur e mori dikush me furi, ndërkohë që askush nuk e preku. Kjo situatë ka trembur dhe shokuar gazetarët e pranishëm në studio të cilët shprehen tejet të habitur, duke thënë se mos ishte ndonjë fantazmë që e bëri këtë, shkruan 360grade.al. Nëse nuk e besoni shikoni videon, shihni në sekondën e 35 dhe gjykojeni vetë!

Alba Hoxha