Vetura godet një grua të moshuar, në qendër të Bujanocit (Foto)
14:56 | 10 Shkurt 2016
Në Bujanoc rreth orës 19:00 është goditur një grua e moshuar përball Kuvendit Komunal të Bujanocit. Aksident 4 Përball kuvendit komunal të Bujanocit është goditur nga një automjet një grua e moshuar e cila është dërguar me urgjenc për në spital, Policia ka dalur në vendin e ngjarjes dhe po bëhen egzaminimin e ngjarjes./BujanociNet/ Aksident 4 Aksident 3 Aksident 2 aksident 1

Alesia Bami