Vetëvritet një polic nga Bujanoci
15:01 | 23 Maj 2016
Deri tani ende nuk dihet motivet për vetëvrasje e pjestarit të policisë nga Bujanoci, trupi i të cilit është gjetur ditën e shtunë në Vranjë. Polici 39 vjeçar, siç njoftohet është vetëvarë në shtëpinë e tij në Vranjë. Pas tij ka lënë gruan dhe tre fëmijë. Deri tani nuk ka reaksione nga MUP-i dhe as sindikatës policore.

Alesia Bami