Veseli me mesazh befasues për deputetët që po agjerojnë
15:29 | 17 Maj 2018
Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, gjatë përmbylljes së seancës për ditën e sotme, uroi deputetët myliman që janë duke agjëruar muajin e Ramazanit.

Ai mes tjerash falënderoi deputetët për qëndrimin e tyre në sallë, si dhe uroi që agjërimi t’iu pranohet duke përdorur fjalët ‘Zoti iu shkruftë’.

‘Faleminderti atyre që kanë agjëru e kontribu dhe zoti iu shkruftë’, tha Veseli.

Kejvina Kthella
S