Vera kulturore 2016 në qytetin e Bujanocit

0

Shtepia e Kultures Bujanoc

Edhe këtë vit Shtëpia e Kulturës në Bujanoc do të realizoj manifestimin tradicional “Vera kulturore” “Vera kulturore 2016”, do të filloj nga data 01.08.2016 e deri më 15.08.2016.

Në vazhdim ju sjellim agjendën e programit të përcaktuar nga këshilli organizativ

1.Shfaqje nga fëmijet e qerdhës” Gëzimi yne”
2.Netët muzikore në gjuhën shqipe, serbe dhe rome.
3.Koncerte nga shoqërit kulturore artistike.
4.Festival folklorik.
5.Ekspedita me piktura për fëmij të realizuara nga artisja Leoneta Abdyli.

Brenda kësaj hapsire kohore, pra brenda datës 01.08.2016 deri më 15.08.2016, mund të paraqiten individ-talente ose grupe talentësh qe ti promovojnë talentetet e tilla, andaj çdo i interesuar le të paraqitet tek Shtëpia e Kulturës në Bujanoc, çdo ditë pune prej orës 08:00 deri në ora 15:00. Në manifestim janë të kyçura të gjitha strukturat nacionale./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »