Vendos kamera të fshehtë në shtëpi, kap gruan mat
08:30 | 12 Tetor 2018

Ai vendosi një kamera të fshehtë në shtëpi dhe në fund u befasua nga ajo që pa pasi i kapi e kapi gruan në flagrancë duke e tradhëtuar.

Videoja është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale.

Shikoni videon:

Rina Balaj