Vendet turistike të Komunës së Bujanocit po prezentohen në qytetin e Nishit.
19:24 | 18 Prill 2019

Organizata Turistike e Nishit po organizon panairin ndërkombëtar të turizmit në qytetin e Nishit.

Në këtë panair po marrin pjesë mbi 200 ekspozues.

Ne mesin e Organizatave pjesmarrëse është dhe Organizata Turistike e qytetit të Bujanocit.

Organizata Turistike e qytetit të Bujanocit në këtë panair po ekspozon vendet turistike të Komunës së Bujanocit.

Panairi është i hapur deri më 20 prill

Bujanoci.net

Alesia Bami