Vendet që burgosin më shumë femra

0

Katër vende që kryesojnë listën.

Në 15 vjetët e fundit, numri i femrave të burgosura është rritur me 50%.

Në një studim të bërë, thuhet se janë rreth 700 mijë gra dhe vajza, që vuajnë dënimin në këto institucione penale në mbarë botën.

Britania e Bashkuar, Tajlanda, Amerika dhe Seychelles, janë vendet që kanë më shumë gra dhe vajza të burgosura.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com