Velickoviq: Në Bujanoc jetojnë më pak se 12.000 shqiptarë

0

Kjo është dyfish më pak se sa në regjistrimin e fundit të 2002, pohon kryetari i Këshillit për të drejtat e njeriut në Bujanoc Svetislav Velickoviq.

Regjistrimi i ri i popullsisë, revizioni i listave zgjedhore si dhe kontrollimi i vendqëndrimit të banorëve, këto janë kërkesat e kryetarit të këshillit për të drejtat e njeriut në Bujanoc Svetislav Veliçkoviq, shkruajn mediat Serbe.

Ky aktivist konsideron se vetëm në këtë mënyrë mund të caktohet numri i saktë i banorëve të Bujanocit, me të cilën do të barazohen të drejtat e të gjithë qytetarëve dhe të parandalohet siç thotë ai mundësisa e rritjes së numrit të shqiptarëve në këtë pjesë të Serbisë.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com