Vedati i Stupcave, lyp punë në Frankfurt
10:00 | 07 Prill 2015

Vedat Bajrami, vazhdon të jetë njëri ndër aktorët më të pëlqyer në vendin tonë. Vedat Bajrami Ndonëse, humori i tij, na bënë të qeshim pa ndalë, ai duket se për vetën e tij ka një “problem”. “Frankfurt jena dal me lyp Pune”, është mbishkrimi i fotos që shihni. Urojmë që ai të gjejë shumë shpejt një zgjedhje, dhe të “punësohet” në vendin e duhur./Indeksonline/
Françeska Jaçe