Vdekje e dyshimtë në Gjilan
10:02 | 24 Maj 2015

Një femër është gjetur e vdekur afër shtëpisë së saj në Gjilan.

vdekje-e-dyshimt-euml-n-euml-gjilan_hd Sipas Policisë ngjarja ka ndodhur dje në mëngjes afër shtëpisë së saj. Vdekja është konstatuar nga mjeku kujdestar dhe me urdhër të prokurorit trupi i pa jetë është dërguar në Institutin e Mjekësisë Ligjore për autopsi.
Françeska Jaçe